catering gastronomie – studijni materialy – obsah 2
- BRAMBORY
- KONZERVOVÁNÍ – Ovoce a zelenina
- ZELENINA
- OVOCE
- JAKOST A SKLADOVÁNÍ POTRAVIN
- BIOLOGICKÁ A ENERGICKÁ HODNOTA POTRAVIN,
- MINERÁLNÍ LÁTKY, VODA
- VITAMÍNY
- TUKY, CUKRY, SACHARIDY
- SLOŽENÍ POTRAVIN, BÍLKOVIN
- POŽIVATINY
- HOVĚZÍ DUŠENÉ POKRMY KRÁJENÉ NA PLÁTKY
- ANGLICKÁ HOVĚZÍ PEČENĚ
- ROZDĚLENÍ HOVĚZÍ PEČENĚ PODLE POUŽITÉHO ZÁKLADU:
- HOVĚZÍ PEČENĚ:
- ÚPRAVA HOVĚZÍHO MASA VAŘENÍM A DUŠENÍM
- ÚPRAVA POKRMŮ Z HOVĚZÍHO MASA
- Průběh akce :
- Detailní rozúčtování
- Časový harmonogram
- Personální zajištění akce :
- Pečivo 23,- Kč/os.
- Nabídka rautového menu – varianta 2 :
- Teplé nápoje
- Studené předkrmy 1ks/os. 20,- Kč
- Nabídka rautového menu – varianta 1 :
- Banket
- DESTILACE
- druhy sklenek
- Barmanovy pracovní nástroje
- ) Druhy míchaných nápojů.